مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین دست دارمی قطعه زمینی (باغ) به متراژ 233 متر را کنار جاده چهار متری بفروش رسانده ام

قطعه زمینی (باغ) به متراژ 233 متر را کنار جاده چهار متری بفروش رسانده ام و در مبایعه نامه نیز ذکر شده است که با یک متر عقب نشینی به شما (خریدار) می فروشم ( مشاور املاک این واژه ها را قید نمود - طبق اظهار فروشنده یک متر در 14 متر زمین فوق عقب نشینی دارد ) حال با گذشت تقریبا 8 ماه خریدار قصد فروش زمین موصوف را نموده است. خریدار جدید از شهرداری استعلام گرفته است که زمین 14*3 متر عقب نشینی دارد. حال خریدار اول معترض و شکایت به دادگاه حقوقی برده است که زمین 3 متر عقب نشینی دارد و خواستار مطالبه ثمن مقدار (تعیین شده) را دارد . راهنمایی بفرمایید باتشکر

پاسخ ها :

زهرا عارفخانی

زهرا عارفخانی :

با سلام
چنانچه مبیع از حیث مقدار معین بوده و بنا ب هر دلیل کمتر از مورد توافق در آید خریدار مخیر است بین فسخ بیع و گرفتن ثمن ب نرخ روز یا پس گرفتنِ ثمن مقدار کسری مبیع