مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی مدرک در پرونده قضایی

عرض سلام و ادب بنده ی دعوی حقوقی ملکی داخواست داده بودم. و بعنوان خواهان درخواست خلع ید داشتم. درطی رسیدگی از جهاد استعلام نسق زراعی بنده را کردن و انها اشتباه نامه غلط و پاسخ اشتباه فرستادن. که 28روز بعد خودشان متوجه و نامه تصحیحی را دوماه را قبل صدور جکم فرستادن کپی نامه دست بنده هست و گفتن حضوری هم لازم باشه میان دادگاه توضیح بدن.. حال نامه دوم و صحیح در پرونده نیست. چطور امکان دارد ایا جهاد مقصر هست و نامه دوم را با وجود صدورش به دادگاه ارسال نکرده. یا دفتر دادگاه مسئول هست و نامه مفقود نموده. از طرفی هم مالکیت بنده بدون استعلام از اداره ثبت با همان پاسخ اشتباه اول جهاد مالکیت سی ساله بنده منتفی. و حکم بیحقی صادر و تایید شد با وجود تایید کسری ملک بنده توسط کارشناس دادگستری. حال بنده از کجا باید پیگیر حقم شوم ممنون راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

فرزانه آذربیک

سرکار خانم فرزانه آذربیک :

در صورتی که مهلت تجدید نظر تمام نشده تجدید نظر خواهی ودر صورت وجود سند جدید از موارد اعاده دادرسی است البته با لحاظ فرجه های قانونی