مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو خریداری شده

سلام، خسته نباشید. من در سال 83 در مغازه قصابی کار میکردم. در سال 96 از پسر صاحب کارم یک پراید خریدم و قولنامه کردم. ولی چون همون جا کار میکردم، نرفتیم تعویض پلاک که اگر خواستم بفروشم خودش بره. چون من تنها شاگردشون بودم. بعد از دو سال مغازه رو جمع کردن به علت بدهکاری و من دیگه ندیدمشون. الان از صاحب پلاک شاکی شدن و ماشین توقف شده. من صاحب پلاک رو پیدا کردم. چکار کنم حکم قضایی برداشته شود و من تعویض پلاک کنم؟ ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

سیدمهدی سادات شیرازی

سیدمهدی سادات شیرازی :

باید مشخص شود طی فرایند حقوقی توقیفرشده و یا کیفری اگر حقوقی باشد با اعتراض اجرایی رفع توقیف میشود و پس از آن میبایست دادخواست الزام به تنظیم سند ارائه شود

محمد حسن  عليزادگان مقدم

محمد حسن عليزادگان مقدم :

استان :

سلام
باید دادخواستی مبنی بر الزام به تنظیم سند رسمی علیه شاگرد مغازه و خوانده دوم مالک پلاک ماشین بدهید که پس از استعلام مالکیت از پلیس راهور �‌توانید سند رسمی را به نام خود به نمایید