مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت هزینه شارژمشاعی ساختمان

با سلام
همسایه ای مالک جزء 11 واحد ساختمان میباشد که حدود 2 سال به بهانه های واهی کلیه هزینه های شارژ ساختمان ائم از گاز آب برق و نظافت و نعمیرات و.. را پرداخت نمیکند
به دادگاه مراجعه کردیم حل اختلاف چند بار تاریخ را عقب انداخت تا امروز که عدم صلاحیت زده و فرستاد دادگاه شهر
حدود 17 روز گاز قطع شده و حدود 30 مفر آواره شده و دارای کوکان خذدسال میباشند
بهترین راه چه از نظر کیفری و چه از نظر حقوقی و نیز دستور قطع گاز و آب و برق بدهکار میتوان انجام داد>
متاسفانه مدیر ساختمان بعلت کارمند حکومتی بودن و ترس خود از پیگیری با داشتن حق مدیریت خود نیز لستفاده نمینماید.
بهترین و موثرترین راه را لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

در صورت مطرح شدن درخواست دادگاه موظف است در خارج از نوبت به درخواست شما رسیدگی کند. اگر وقت تعیین شده برای رسیدگی خارج از نوبت نیست، لایحه ای تنظیم و خواستار رسیدگی خارج از نوبت شوید.
به طور کلی برای مطالبه مبالغ بدهکاری می بایست این مراحل طی شود: ابتدا اظهارنامه رسمی از طریق مراجع قضایی به وسیله مدیر یا هیأت مدیره به شخص مورد نظر فرستاده شود و در آن مبلغ بدهی مطالبه شود. اگر ظرف 10 روز از تاریخ ابلاغ اظهارنامه رسمی سهم بدهی خود را پرداخت نکند، مدیر یا هیأت مدیره می تواند آب، برق و دیگر خدمات مشترک واحد مورد نظر را قطع کند. در صورتی که باز هم اقدام به تصفیه حساب نکند با تقاضای مدیر یا هیأت مدیره، اداره ثبت محل وقوع ساختمان برای وصول وجه، طبق اظهارنامه، اجرائیه صادر خواهد کرد و معادل بدهی از اموال فرد بدهکار توقیف خواهد شد. در صورتی که قطع کردن خدمات مشترک برق، گاز و... ممکن نباشد مدیر یا هیأت مدیره می تواند به دادگاه شکایت کند و دادگاه واحد مورد نظر را از دریافت خدمات محروم می کند و هچنین تا دو برابر مبلغ بدهی به نفع اهالی ساختمان او را جریمه می کند. در حال حاضر چون دادخواست را در دادگاه مطرح کرده اید دادگاه خارج از نوبت رسیدگی می کند و بهتر است اقدام دیگری انجام ندهید. همچنین به دلیل عدم صلاحیت و عدم انجام وظایف قانونی توسط مدیر ساختمان می توانید با توافق مجمع عمومی و یا اهالی ساختمان مدیر را عزل کنید و فرد دیگری را جایگزین کنید.