مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت

با سلام و روزبخیر- همسر بنده 5 ماه است بدون دلیل منزل را ترک نموده و به خانه پدری اش در شهرستان رفته است. در این مدت چندین بار از بنده به دادگاه شکایت کرده که همگی تا به امروز رای به نفع بنده صادر شده است. از جمله شکایت ترک انفاق. و ضرب و شتم. توهین و ناسزا به افراد عادی و خاص و… حال میخواهم بدانم راهی است که من بتوانم از این همه تهمت و افترایی که به من وارد شده رهایی یابم و از حقم دفاع کنم؟؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام شکایت و دادخواهی حق همه کس است و نمی توانید بخاطر شکایتش از شما شما شکایت کنید اگر در نزد افراد دیگر به شما افترا و نسبت داده در صورت اثبات می توانید شکایت کنید