مشاوره حقوقی رایگان - پاسپورت

سلام خسته نباشید ببخشید بنده میخواهم پاسپورت بگیرم هفده سالو هشت ماه سن دارم و پدرم و مادرم فوت کردند و گواهی رشد دارم و خودم برای خودم زنذگی میکنم و کسی هم فامیل ندارم پلیس به علاوه ده مراجعه کردم میگویند باید قیم نامه داشته باشی و حکم رشد قبول نیست ممنون میشم راهنماییم کنین باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

ضیافت فرخشاهی

سرکار خانم ضیافت فرخشاهی:

در صورت احراز رشید بودن و حکم رشد نیاز به قیم نامه نمیباشد چون معمولا قیم نامه برای محجورین هست که یکی از مصادیق محجور غیر رشید میباشد