مشاوره حقوقی رایگان - نحوه تفکیک پارکینگ در ساختمان نوساز

سلام وقت بخیر. یک واحد آپارتمان را در سال 97 پیش خرید کرده ام و در سال 98 در آن ساکن شده ام در قرارداد تنظیمی در دفترخانه قید گردیده پارکینگ دارد. تا کنون پایان کار ساختمان صادر نشده و به طبع سند هم ندارند در موقع خرید سازنده اذعان داشته جای پارکها بعد از صورت جلسه تفکیکی مشخص می گردند و کلیه ساکنین به طور موقت به ترتیب اسکان در ساختمان در محلی خودروی خود را پارک کرده تا وضعیت سندها مشخص گردد حال بعد از یکسال بعضی از ساکنین مدعی هستند با پرداخت پول بیشتری به سازنده محل پارکهای مناسبتر به آنها داده شده است. آیا ایشان حق مشخص کردن محل پارک هر واحد قبل از صورت جلسه تفکیکی را دارند ؟ مگر طبق قانون به صورت شمالغرب در جهت عقربه های ساعت ... نباید مشخص گردند ؟ آیا میتوان طرح دعوی نمود ؟
(مجتمع 10 واحد و 10 پارکینگ دارد مشکلی از نظر تعداد نیست مشکل مشخص کردن پارکینگ هر واحد است.)

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام باید در قرار داد پیش نویس اولیه تکلیف پارکینگ را مشخص می کردند چون به همان اندازه پول گرفتن

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بله انتخاب محل پارکینگ یا با صورتجلسه توافقی مشخص میشود در غیر اینصورت سازنده مشخص نموده و در جهت عقربه ساعت اقدام به علامتگذاری میکند البته این در صورتی است که به ثبت اعلام نشده باشد در صورت اعلام به ثبت و مشخص شدن جای پارک ها تغییر ان ممکن نخواهد بود