مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

من 12سال زندگی مشترک دارم و یه فرزند دختر 8ساله میخوام تقاضای طلاق بدم و پول و درامدی و هیچ چیزی از خودم ندارم که بابت مهریه پرداخت کنم ادامه این زندگی برام خیلی سخته
اگر من تقاضای طلاق بدم تکلیف مهریه چی میشه ایا به ضرر من میشه .
لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.حکم به محکومیت صادر میشود اما می توانید دادخواست اعسار وتقسیط تقدیم دادگاه نمایید