مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام. اگر کسی بخواد از زنش جدا بشه اما مهریه سنگین مانع از این کار میشه باید چکارایی انجام بده. در صورت اینکه خودش درخواست بده آیا باید مهریه رو کامل پرداخت بکنه؟ آیامیتونه مهریه رو بصورت قسطی پرداخت بکنه؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام زن می تواند در هر زمان مهریه خود را مطالبه نماید اما در صورت عدم ملائت شما مهریه به اقساط پرداخت میشود

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اگر زوج درخواست طلاق کند باید تمام حق وحقوق زن را نقدا بپردازد مگر اینکه با زوجه توافق کرده باشد یا مهریه ونفقه واگذارمی قسط بندی شده باشد