مشاوره حقوقی رایگان - طلاق مرد از زن

به دلیل مشکلات اخلاقی آسایشی و سازشی قصد دارم همسرم را طلاق بدهم و دارای یک فرزند 5ساله هستم لطفا راهنمایی لازم را بهم بکنید و ایشان در طول 6سال زندگی یک روز بدون مشکل و دعوا را برای من باقی نذاشته و بین ما هیچ گونه علاقه ای نیست و فقط بخاطر بچه ام تا الان سکوت کردم ولی دیگر صبر و تحملی برایم نمانده و قصد طلاق دادن همسرم را دارم لطفا کمکم کنید چون شرایط پرداخت مهریه و نفقه را ندارم مچکرم

پاسخ ها :

یک وکیل

باید همه حقوق همسرتان را پرداخت کنید اعم از مهریه نحله جهیزیه نصف اموال و ... یا با ایشان توافق کنید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم