مشاوره حقوقی رایگان - در صورت مفقودی سفته برای جلوگیری از سو استفاده چکار باید کرد

سلام بنده بابت کاری مبلغ 30 میلیون سفته گرفتم و مشخصات کامل نوشتم با امضا و اثرانگشت اما انجام نشد و سفته ها را در وجه کسی ننوشتم
الان مدتی است متوجه شدم در اسباب کشی وسیله هام سفته ها گم شدن برای جلوگیری از سواستفاده چکارباید انجام دهم
و چون در وجه کسی نوشته نشده ممکن است دچار مشکل شوم
ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام می توانید مفقودی آنرا در روزنامه آگهی کنید و اگر سفته در وجه حامل باشد که دارنده آن می تواند علیه شما اقدام کند و شما باید ثابت کنی که او مستحق دربافت نیست و به او مدیون نیستید و اگر در قسمت در وجه‌چیزی ننوشتید اگر از شما شکایت شد باید نسبت به این مورد طبق قانون تجارت ایراد کنید