مشاوره حقوقی رایگان - معلول در حین خدمت

سلام بنده تو رژه پارسال دچار سانحه سوختگی شدم و بیمارستان 25 درصد سوختگی تعیین کرد برام دو تا دستم قسمت داخلیش سوخت و از پای سمت چپم پوست کندن چسبوندن به دست بعد از چند ماه غرامت بنده رو دادن، حالا کمیسیون 134 انجام شده و معلول در حین خدمت محسوب شدم اما هنوز اعلام درصد نکردن،آیا حقوق، دیه به بنده تعلق میگیره چون هر جا برای کار میرم قبول نمیکنن.
ممنون میشم جامع و کامل تو ضیح بدین

پاسخ ها :

مهراد  كرمي زاده

مهراد كرمي زاده :

درود بله هم دیه باید به شما بدهندوهم حقوق ولیربعد از تعیین میزانجانبازی