مشاوره حقوقی رایگان - مستاجر

سلام
من پارسال یه خونه رهن کردم از بنگاه حالا اون خونه طرف که تو بنگاه با من قرارداد بسته خودش مستاجر بوده و خودشو صاحب ملک جا زده بعد یه سال صاحب ملک اصلی میاد و متوجه میشه و الان از من شکایت کرده که تخلیه کنم آیا میتونه منو بیرون کنه؟
من قولنامه بنگاهی دارم و پول به حساب بنگاه دار ریختم
حالا من چجوری به پولم برسم
وتا پولمو نگرفتم ایا میتونن خونه رو تخلیه کنن؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

اجاره ملک توسط مستاجر درخواست تخلیه ملک اجاره توسط صاحب ملک اجاره دادن ملک توسط مستاجر تخلیه مستاجر ودیعه مستاجر اجاره موجر مستاجر