مشاوره حقوقی رایگان - سلام عرض ادب جسارتا من یه موتور خریداری کردم و قول نامه نوشتم و تعویض پلاک کردم

باسلام من موتور خریداری کردم از یه اقا با اون اقا رفتم تعویض پلاک بعدش اون اقا قراره بیاد دفترخونه سند قطعی بزنه ایا لازمه سند قطعی منقول بزنه و ایا بدون اون سند قطعی من میتونم بفروشم و ایا چیکار کنم که سند به نامم بخوره ولی اسمم توی برگه سبز هست باتشکر

پاسخ ها :

انتقال سند قطعی موتور سیکلت سند قطعی موتور سیکلت سند قطعی خرید و فروش موتور سیکلت سند موتور سیکلت