مشاوره حقوقی رایگان - ورود به منزل برای جلب

سلام.
شوهرم مشكل چک برگشتی داره و فرار كرده. امروز يک مامور اومد ميگه امروز هم اومدم اخطار بدم و سري بعد ميايم خونه. ميخواستم بدونم تا چند بار مجاز هستن بيان خونه؟ ساختمون هم برای پدرشوهرم هست و دست خودمونه. ميتونن همه طبقات رو بگردن؟
آخه يک طبقه مال بردار شوهرم هست.
ميخوام بدونم که اگر حق گشتن خونه برادر شوهر رو ندارن، نزارم برن.

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

حق ورود به منزل برای چک برگشتی نمیدهند اگرهم بدهند چون مستقل واحدها هست نهایت اگراجازه بدهند برای واحد شخصی خودش را میگردند اجازه ورود به تمام واحدها راندارند ولی باز متذکرمیشوم برای چک برگشتی اذن ورود به منزل نمیدهند