مشاوره حقوقی رایگان - خرید اینترنتی از تلگرام

سلام. حدود یک ماه پیش به یک کانال تلگرامی فروش عمده کیف، تعدادی کیف سفارش دادیم و جنس ها رو فاکتور کردند و هزینه رو براشون واریز کردیم. یک روز بعد گفتن که تعدادی از کیف ها موجود نیست در حالی که فاکتور شده بودن و هزینه اش رو پرداخت کرده بودیم و خواستن که کیف ها رو جایگزین کنیم ولی ما خواستیم که هزینه کیف هایی رو که موجود نیست، پس بفرستن.
کیف ها چند روز بعد به دستمون رسید ولی هزینه کیف های کسری رو واریز نمی کنند. یک ماهه که امروز و فردا میکنن بعد از یک ماه خواستیم اگه پول رو نمیفرستن برامون جنس دیگه بفرستن، که دیگه کلا جواب ندادند.
چت ها، عکس فاکتور و عکس واریزی موجود هست.
میخواستم بدونم قابل پیگیری هست؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام . بله از طریق اسکرین شات و فاکتورها و شهادت شهود و اگر شماره همراه شون هم دارید قابل پیگیریه