مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره حقوقی

سلام بنده خانمی خانه دار هستم و به دلایل و مشکلات زندگی اقدام به راه اندازی کارگاه قالیشویی نمودم که متاسفانه محلی را که اجاره نمودم پس از اینکه محل را تحویل گرفتم متوجه شدم که ملک مذکور فاقد انشعابات قانونی اب و برق بوده و مالک از طرق غیر قانونی به ملک انشعاب داده و در حین کار ادارات مذکور مراجعه با قطع انشعابات غیرمجاز مانع از ادامه کار و انتفاع از ملک شدند که با مالک تماس گرفته ایشان اعلام نمودند بنده در صدد اخذ انشعاب قانونی هستم که مدت چند ماهی بنده را به سر دوانده که در همین حین ما چند ماهی کار نکردیم شخصی به ملک مراجعه و اعلام مالکیت نمود و با قراردادی مبنی بر خرید ملک در سال قبل وارد ملک شده و تصرف نمود و بنده با همان شخص که قرارداد داشتم تماس گرفته ایشان اعلام نمودند بنده مالک نیستم و اقایی که جدید امده مالک میباشد که بنده به ایشان اعلام کردم که پول پیش بنده را مسترد نماید که ایشان توجهی نکرد تا اینکه موعد قرارداد یکسال تمام شد و قبل از اتمام قرارداد بنده از طریق خدمات قضایی برای وی اظهار نامه ای مبنی بر اتمام قرارداد و مسترد نمودن پول پیش فرستادم که باز هم توجهی ننمود و با توجه به اینکه بنده در ملک کار زیادی نکردم و قابل انتفاع نبود اجاره به وی پرداخت نکردم و واقعا درامدی نداشتم که پرداخت کنم پس از گذشت و اتمام قرارداد ایشان از بنده در شورای حل اختلاف شکایتی در دو مرحله و در دو شورای مختلف از بنده مبنی بر دریافت اجور معوقه 6 ماه اول و 6 ماه دوم مطرح نمود که هر دو دادگاه به دلیل داشتن قرارداد رای بر پرداخت بنده به اجاره ها دادند که بنده به رای های داده شده اعتراض نمودم و دلایل خود را طرح نمودم که توجهی نکردند و هر دو تجدید نظر رد شده و حال رای قطعی شده است ایا بنده راهی دارم یا خیر در ضمن بنده برای ملک مذکور کلی هزینه جهت راه اندازی کار نمودم لازم به ذکر است که شخص مالک جدیدی که پیدا شده شکایتی مبنی بر اجاره انتفاع مال غیر از ایشان انجام داده که در بازپرسی قرار مجرمیت برای ایشان(کسی که ملک را به ما اجاره داده بود ) صادر کرده و پرونده به دادگاه ارجاع شده است ممنونم اگر بنده را به طور کامل راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مینو برومندنیا

مینو برومندنیا:

استان :

سلام متاسفانه قبل از اینکه ایشان اقدامی انجام دهد شما باید قرارداد را فسخ و خسارت مطالبه می کردین و از طریق شورا تامین دلیل میگرفتین