مشاوره حقوقی رایگان - عدم انجام تعهدات قراردادی

با سلام.
در سال 96 قرارداد ساخت تعدادی قطعات ما بین دو شرکت حقوقی بسته شده است. خریدار 25 درصد پیش پرداخت به حساب سازنده واریز کرده و معادل آن چک ضمانت بدون تاریخ دریافت کرده است.
مدت اجرای قرارداد 2 ماه بوده است ولی سازنده نسبت به تحویل قطعات اقدام نکرده.
الان بعد از گذشت 3 سال، آیا شرکت خریدار میتونه شکایت کنه؟ آیا میتونه ادعای خسارت به اندازه کل مبلغ پروژه رو بکنه یا فقط به اندازه همان مبلغ 25 درصد که چک داره از سازنده میتونه اقدام کنه؟

پاسخ ها :

عدم انجام تعهدات قرارداری شرکت سازنده خسارت عدم انجام تعهد قراردادی مطالبه خسارت عدم انجام تعهد خسارت عدم انجام تعهد تعهد شرکت سازنده تعهد قراردادی چک ضمانت چک