مشاوره حقوقی رایگان - تعهد به انجام کار

سلام، وقت بخیر. شرکت ما برای شروع تولیدات خود ابتدا چند نفر رو دعوت به همکاری کرده که پس از آموزش های لازم از از بین این عزیزان، استخدام صورت بگیره. اما بعضی از نفرات به دلایل واهی مجموعه را ترک می کنند.
راه حل های مناسب برای رفع این مشکل چی هستش که حداقل تعهدی نسبت به مجموعه وجود داشته باشه و هزینه های آموزش هدر نره؟
ممنون از وقتی که گذاشتین.

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام معمولا ضمن قرارداد سفته از متقاضی کار من باب حسن انجام کار اخذ میگردد ک درصورت ترک کار بدون عذر موجه ملزم به پرداخت وجه سفته گردند