مشاوره حقوقی رایگان - تصرف اموال توسط پدر

سلام، بنده خانم هستم، 33 ساله و مجرد و ساکن خانه پدری هستم. پدر بنده یک مغازه در یک پاساژ به صورت ملکی دارد که سال ها آن جا انبار وسایل خانه بوده است. من هم وسایل زیادی را این سال ها در آن جا انبار کرده‌ام. مثل میز و صندلی و کمد های اداری و ویترین و اجناس فروشی دیگر که قیمت آن ها چندین میلیون است. حال پدر بنده که هیچ وقت هم عادی رفتار نمیکند، قصد دارد همه وسایل را دور بریزد تا ملک را اجاره دهد. من هم جایی برای بردن آن ها ندارم. به نظر شما باید چکار کنم؟ خودش قبلا گفته بود که این جا انبار است و هر چه می خواهیم در آن جا انبار کنیم. ولی حالا ناگهان دیوانه شده و حتی اقدام به ضرب و شتم میکند. ناگفته نماند که در همه مسائل زندگی این چنین زورگویانه اقدام میکند. مثلا چند واحد خانه ملکی دارد ولی ما را مستاجر نگه داشته و مدام میگه از خانه‌ ی من گمشید برید بیرون. حالا درسته پدر هست و سرپرست خانواده ولی دیگه نباید اموالی که من سال ها کار کردم و جمع کردم و متعلق به خودم هست را به زور صاحب بشه. در این مورد آیا اقدام قانونی می توانم انجام دهم؟ ممنونم از راهنمایی

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله با توجه به سن شما که 34 سال دارید و 16 سال از کبیر شدن شما میگذرد با کار کردن و کسب درامد یک زندگی مستقل را تشکیل دهید و اساب و اثاثیه خود را ببرید محل زندگی خود در غیر این صورت تامل کنید