مشاوره حقوقی رایگان - قاچاق مواد مخدر

با سلام. مشغول نوشتن داستانی هستیم و راجع به مسئله ای ازتون سوال داریم. در داستان شخصی بنا به دلایلی مجبور میشه که در زمینه قاچاق مواد مخدر با عده ای همکاری کنه؛ در حالی که خودش اصلا مایل به این کار نیست و فقط مجبور شده. به این صورت که بسته های مواد مخدر در کامیون های حمل مواد غذایی به اقصی نقاط کشور پخش میکنه. البته فقط به امضای اون این کار انجام میشه. سود و پولی که از روز اول به این شخص تعلق گرفته تو یک حسابه و اصلا بهش دست نزده. یعنی به جز امضاها هیچ چیزی به این شخص مربوط نمیشه از این کار. هیچ ملکی با این پول خریداری نکرده و سود این کار هیچ جوره بهش وصل نیست. حالا سوالی که من دارم اینه که اگر این شخص بعد از هفت سال بره که خودشو معرفی کنه، طبق قانون و این چیزایی که من خدمتتون عرض کردم چی میشه؟ ممنون میشم جوابم رو بدین.

پاسخ ها :

مهدي  كارگردوست حقيقي

مهدي كارگردوست حقيقي :

سلام. بستگی دارد به اینکه به چه صورتی مجبور شده است. آن دلایل را باید ذکر کنید . دلایلی که وی را مجبور به این کار کرده باید آنقدر قوی باشد که وی را کاملا مسلوب الاراده کرده باشد. به نظر می رسد در اینجا چنین چیزی نیست و ادامه دادن به این کار در مدت 7 سال ، شخصیت داستان شما را در وضعیت بسیار بدی قرار می دهد اما به دلیل اینکه خودش را معرفی کرده و قاعدتاً در شناسایی شبکه و دستگیری آن عده نیز همکاری می نماید مشمول تخفیف قابل توجهی در مجازات خواهد شد .