مشاوره حقوقی رایگان - رای هیأت عمومی دیوان عدالت اداری

سلام، وقت بخیر
آیا رای هیأت عمومی دیوان عدالت اداری در مورد شروط استخدامی در سازمانی و یا وزارت خانه ای مشمول آزمون های قبلی استخدامی می شود؟
مثلا آزمون در سال 92 - 93 برگزار شده اما هیأت عمومی دیوان عدالت اداری 96 آن را با استناد به بند 1 ماده 12 و ماده 88 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری مصوب سال 1392 ابطال کرده است.
بسم الله الرحمن الرحیم
شماره دادنامه: ...
تاریخ دادنامه: 1396/12/15
کلاسه پرونده: ...
مرجع رسیدگی: هیأت عمومی دیوان عدالت اداری
شاکی: آقای م. ق
هیأت عمومی دیوان عدالت اداری در تاریخ 1396/12/15 با حضور رئیس و معاونین دیوان عدالت اداری و رؤسا و مستشاران و دادرسان شعب دیوان تشکیل شد و پس از بحث و بررسی با اکثریت آراء به شرح زیر به صدور رأی مبادرت کرده است.

رأی هیأت عمومی

به موجب بند 9 اصل 3 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران رفع تبعیضات ناروا و ایجاد امکانات عادلانه برای همه در تمام زمینه های مادی و معنوی از جمله وظایفی است که دولت برای تحقق آن باید همه امکانات خود را به کار برد و مطابق ماده 41 قانون مدیریت خدمات کشوری مقرر شده است که « ورود به خدمت و تعیین صلاحیت استخدامی افرادی که داوطلب استخدام در دستگاههای اجرایی می باشند، بر اساس مجوزهای صادره، تشکیلات مصوب و رعایت مراتب شایستگی و برابری فرصت ها انجام می شود». نظر به اینکه تذکر و بند 1 تبصره مجوز های استخدامی مورد شکایت مبنی بر اختصاص صد در صد سهمیه استخدامی برای تامین نیروی انسانی دستگاه های اجرایی به داوطلبان بومی و اولویت انتخاب به بومی شهرستان تهران تبعیض ناروا و مغایر اصل برابری فرصت ها مصرح در ماده 41 قانون خدمات کشوری و خارج از حدود اختیار مرجع تصویب تشخیص شد و با استناد به بند 1 ماده 12 و ماده 88 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری مصوب سال 1392 ابطال می شود.

پاسخ ها :

سيدعلي معادي

سيدعلي معادي:

سلام کاملا قانونی رای صادرشده است