مشاوره حقوقی رایگان - رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری

بنده یه پرونده در هیات عمومی دیوان عدالت اداری بابت ابطال مصوبه دولت دارم ، الان چند روز از وقت نظارت تعیین شده توسط دیوان گذشته اما همچنان رای پرونده صادر نشده است خواستم بدونم مگه نباید رای پرونده حداکثر تا تاریخ وقت نظارت صادر بشه ؟ یا روز خاصی برای صدور آرای هیات عمومی دیوان در ماه در نظر میگیرن.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خیر چنین نیست وقت نظارت مربوط به شعبه است اموری اداری است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،خیر وقت نظارت برای پیگیری امور داخلی شعبه است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر الزامی نیست بهتر است از سامانه ثنا روند پرونده را چک کنید و در صورت لزوم مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مستحضر باشید خیر وقت نظارت از امور مربوط به شعبه است که در آن تاریخ پرونده شما توسط دادگاه بررسی می‌شود تا اقداماتی مانند استعلام و سایر موارد لحاظ شود و دستور جدید داده شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وقت نظارت مربوط به خود شعبه است و اگر موردی باشد به شما ابلاغ می شود.
شما منتظر ابلاغ شعبه باشید