مشاوره حقوقی رایگان - قرار مورد اعتراض

سلام. میخواستم بدونم در مورد اتهامی که به بنده زده بودن رای صادر شده به این شرح هست، پرونده شماره بایگانی ... با توجه به محتویات پرونده و مفاد لایحه اعتراضیه مشترک تقدیمی، نظر به این که دلیل موثر و متقنی که موجبات نقض و از هم گسیختن قرار مزبور را فراهم نماید، ارائه و تحصیل نیز نگردیده است. لذا دادگاه ضمن رد اعتراضات و استناد و به مفاد ماده 274 قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 139، قرار معترض عنه را تایید می نماید. رای صادره قطعی می باشد.

پاسخ ها :

مهدي  كارگردوست حقيقي

مهدي كارگردوست حقيقي :

سلام. ظاهراً قرار صادره ، منع تعقیب بوده که مورد اعتراض قرار گرفته است و به اعتراض در دادگاه رسیدگی شده و پذیرفته نشده است. بنابراین همان قرار به قوت خود باقیست .