مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت سند ملک برای دریافت وام

با سلام.
بنده 4 سال پیش 100 میلیون وام مسکن گرفتم (60 میلیون وام و 40 میلیون اوراق) در حال پرداخت اقساط هستم.
اون موقع قیمت خونه 170 میلیون بود ولی الان تقریبا 900 میلیون شده. میخواستم بپرسم الان چطوری میتونم با همون سند دوباره وام بگیرم؟ البته هنوز 8 سال دیگه باید قسط پرداخت کنم.

پاسخ ها :

سید سجاد اسداللهی

جناب آقای سید سجاد اسداللهی :

سلام
بانک سند در رهن را قبول نمی کند و شما باید اقساط را تصفیه و سند را آزاد کرده سپس برای وام اقدام نمایید

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. اگر سند کامل در رهن بانک باشد، بانکهای دیگر از دادن وام خودداری می کنند. البته منع قانونی ندارد ولی روال بانکها بر این است