مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت وام

سلام و سپاس بابت این فرصت.
11 سال قبل سند منزلم را به عنوان سند مازاد بر سند کارخانه شرکتی خصوصی که تسهیلاتی یک میلیاردی اخذ نموده که الان شده 4 میلیارد و قسط نداده در رهن قرار دادم.
بانک کارخانه و ماشین آلات به ارزش 10 میلیارد را توقیف کرده و امین اموال گذاشته است.
برای آپارتمان من کارشناس دادگستری برای ارزیابی مراجعه کرده است.
آیا اول نباید اموال مدیون اصلی مزایده شود و اگر کفاف نداد سراغ بنده بیایند؟
ماده قانونی برای اولویت وجود دارد؟

ممنون

پاسخ ها :

ضمانت سند ملک برای دریافت وام مزایده اموال برای وام توقیف ملک ضامن سند ملک ضمانت وام توقیف اموال ضامن وام ضمانت وام ضامن وام وام