مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور مستاجر در پایان زمان قرارداد (حضور در خارج از کشور)

باسلام
اگر در زمان پایان قرارداد اجاره واحد مسکونی که البته با توافق موجر و مستاجر به مدت یکماه اضافه بر مدت مندرج در اجاره نامه تمدید شده است (این توافق در پشت اجاره نامه طرفین مندرج است) مستاجر حضور نداشته باشد و در خارج از کشور باشد برای صدور حکم تخلیه ملک چه باید کرد؟ در صورت صدور حکم تخلیه، تکلیف اموال مستاجر چه میشود؟در صورتی که موجر اموال مذکور را تحویل نگیرد چه میشود؟ لطفا راهنمایی بفرمایید بهترین راهکار برای موجر در این مورد چیست؟

پاسخ ها :

مهراد  كرمي زاده

مهراد كرمي زاده :

درود اگر قرارداد شما رو دونفر به عنوان شاهد امضا کردند میتونید دادخواست تخلیه فوری بدین به شورای حل اختلاف ظرف یه هفته حکم تخلیشرو میدنواموال مستاجر رابایدتحویل یکنفر امین بدهید