مشاوره حقوقی رایگان - باطل کردن مبایعه نامه ملک

با سلام.
من در دی ماه سال 1396 یک واحد آپارتمان مسکونی 100 متری در فیروز کوه از یک آقایی خریدم و سند رسمی تک برگ هم دارم . الان در تاریخ 99/6/17 در سایت ثنا قوه قضاییه خودم یک نامه الکترونیکی برایم آمده که باید در دادگاه شهر نور در تاریخ 1399/06/25 حضور داشته باشم. موضوع احضاریه در مورد استرداد واحد آپارتمان من و باطل بودن مبایعه نامه است.
پیگیر موضوع شدم که فهمیدم صاحب اول این واحد مسکونی، این واحد آپارتمان را به اضافه 100 میلیون به نفر دوم فروخته است (بدین صورت که صاحب اول این واحد آپارتمان 100 متری را به اضافه 100 میلیون پول نقد به نفر دوم داده و در مقابل یک باغ در شهرستان نور از نفر دوم تحویل بگیرد به گفته خودش معاوضه کردیم. که نفر دوم که قرار بود باغ تحویل نفر اول بدهد باغ شخص دیگری که سند نداشته و فقط نامه شورای داشته را به او نشان داده و مبایعه نامه مینویسند.
به دفتر خانه اسناد رسمی در فیروزکوه رفتم و تمام مدارک اسناد رسمی مربوط به این واحد آپارتمان را چک کردم و متوجه شدم نفر اول این واحد را به نفر دوم و کالت فروش داده و نفر دوم به نفر سوم فروخته و وکالت فروش داده و من هم از نفر سوم خریدم و سند زدم.
حالا نمیدانم که مبایعه نامه ای که بین نفر اول و دوم نوشته شده به چه صورت بوده. معاوضه بوده یا مبایعه نامه فروش بوده. حالا نفر اول از نفر دوم شکایت کرده و او را به زندان انداخته و خواستار استرداد واحد آپارتمان است که الان به نام من است و خواستار باطل کردن مبایعه نامه بین خودشان است. با این توضیح میخواهم بدانم من باید چه کاری انجام بدهم و به دادگاه نور رفتم چه بگویم؟
با تشکر از شما.

پاسخ ها :

سيد محمد سجادي

جناب آقای سيد محمد سجادي:

مورد تخصصی است حتما وکیل انتخاب کنید