مشاوره حقوقی رایگان - سختی کار در تعمیرات و نگهداری و تعمیرات لیفتراک

با سلام و احترام من مدت زمان 20 سال به صورت مداوم در یک شرکت تولیدی مشغول به فعالیت هستم همکاران من که در قسمت مونتاژ این مجموعه مشغول به کارند شامل کار سخت وزیان آور شده اند و بازنشسته شدند من به مدت 7 سال در قسمت‌ مونتاژ این کارخانه مشغول به کارم و 3 سال در قسمت تعمیرات و نگهداری و 10 سال در قسمت تعمیرات لیفتراک مشغول به کارم میخواستم قبل از رفتن به اداره کار بدونم آیا تعمیر و نگهداری تجهیزات و ماشین آلات ای مجموعه و تعمیر لیفتراک شامل این قانون سخت و زیان آور می‌شود یا نه اگر ممکنه مرا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. بااید از اداره کار و کارشناسان مربوطه سوال کنید.