مشاوره حقوقی رایگان - زمین

سلام خانوم وکیل ببخشید که مزاحم شدم ما یک زمینی رو خریدیم فروشنده به ما گفت که این زمین از دو طرف راه داره یکی از طرف کوچه یکی هم از طرف جاده موقعی که رفتیم زمین رو نگاه کنیم ما رو از طرف جاده برد و موقعی هم که زمین رو می خاست تحویل بده باز از طرف جاده رفتیم و تحویل داد جلوی این زمین تا جاده حدود 100 متر خاکی هستش که بعد از خرید زمین ما وقتی خاستیم از طرف جاده رفت و آمد کنیم همسایه ی بغل اومد و ادعای مالکیت زمین رو کرد و گفت که نمیزارم از اینجا رفت و آمد کنید و ما به سختی یک مقدار وسایل از سمت کوچه اوردیم و کار کردیم کارگرها اشتباهی از زمین همسایه اومدن داخل و بعد دعوای شدید شد
حالا ما می خایم بدونیم که زمین رو چطور می تونیم پس بدیم و پول زمین و خسارت هامون رو بگیریم البته برای همه ی این ها شاهد داریم حدودا 6 نفر بودن

پاسخ ها :

مینو برومندنیا

مینو برومندنیا:

استان :

سلام شما ابتدا بفرمایید آنچه در سند مالکیت به عنوان حدود ملک نوشته شده چی ذکر شد

پرسشگر :

سند نیست زمین یک زمین روستایی هست برای احداث یک کارگاه خریداری کرده بودیم و با قول نامه خریداری شده و زمین به گفته ی مالک سند ندارد

فرزانه آذربیک

سرکار خانم فرزانه آذربیک :

با سلام
شما ابتدایا با انجام تامین دلیل موقعیت واقعی ملک را مشخص نماید بعد بر اساس نطر کارشناس میتوانید دعوی صحیح را مطرح کنید چه بسا که مالک معارض به اشتباه ادعای مالکیت داشته باشد وهمچنین فروض دیگر