مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری زمین زراعی

در جوار جاده مواصلاتی روستای الف به روستای ب قطعه باغی وجود دارد. صاحب باغ بخشی از زمین (به طول 500 متر و عرض6 متر)را در قالب واحدهای تجاری اغلب به مساحت 20 تا 30 متر مربع فروخته است. مغازه بنده با ابعاد 6×4 و مساحت کل 24 متر مربع است.
که 10 متر مربع آن در طرح هادی قرار دارد. جهاد کشاورزی بابت 14متر باقیمانده طرح دعوی کرده و دادگاه بابت 14 متر حکم قلع و قمع صادر کرده(رای بدوی)
1.آیا حکم قلع و قمع 14متر که لاجرم به کل بنا آسیب وارد میکند عملا امکان پذیر است؟
2.آیا رای وحدت رویه و یا رویه قضایی در اینگونه موارد وجود ندارد که حکم قلع و قمع بخشی از بنای احداث شده رو نقض نماید و بگونه ای باشد که بتوانیم بنا را حفظ نماییم؟