مشاوره حقوقی رایگان - بازپرسی ‌منو تبرعه .. کرده .. ولی ‌دادیاری ‌مجددا ‌احضار ... مقام‌ ارشدتر آزاد کرده .. میتونه ‌دردسرساز باشه ‌برام

سلام .. من ‌در بازپرسی ‌دادسرا تبرعه ‌شدم ‌و ازاد .. بخاطر سرقت ‌موتور ‌همسایه .. که ‌بمن ‌تهمت‌ زده ‌بودند .. ولی ‌در ثنا دادیاری ‌منو ‌احضار کرده .. مجددا .. میخواستم .. بدونم ‌میتونه ‌‌دردسرساز باشه .. یا وقتی ‌بازپرسی ‌تبرعه ‌کرده .. دادیاری ‌در جریان ‌نباشه؟؟ ممنونم ‌از شما ...

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

ممکن است به قرار منع تعقیب اعتراض شده و مجدد به دادسرا جهت رسیدگی مجدد برگشت شده است