مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی

با سلام.‌ برادری 46ساله دارم که چند سال پیش به علت مشکلات قلبی یک باطری در قلبش نصب کردن و دیگه قادر به کارکردن نیست. و هیچ حقوقی هم نداره قبلا پنج سال مشغول کارگری بوده فقط. برای بیمه از کار افتادگی اقدام کردیم ولی به ما گفتن چون توی سابقه بیمش وقفه افتاده از کار افتادگی بهش تعلق نمیگیره. بنظر شما راهی هست که بشه حقوق از کار افتادگی بگیره؟

پاسخ ها :

احسان اله حبیبی

احسان اله حبیبی :

سلام.مجدد دجایی استخدام بشه و در کار جدید بیکاری و از کار افتادگی درخواست بده