مشاوره حقوقی رایگان - موجر و مستاجر

سلام بنده منزلی را اجاره نموده بودم بصورت تمام رهن و این ملک ارث پدری موجر بنده بوده که با بقیه وراث تقسیم ارث نکرده بوده. حال موجر بنده که فردی مجرد بود نیز فوت کرده و برادران ایشان به بنده اعلام نمودن که تخلیه کنم حال بنده چجوری و از چه کسی باید پول رهن خویش را دریافت کنم از سهم الارث موجر میشه توقیف اموال کرد

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

میتوانید علیه ورثه متوفی دادخواست داده و از سهم الارث ایشان توقیف کنید