مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد

با سلام و خسته نباشید.
من یک ماه پیش قراردادی رو با یه جوشکار بستم که قرار بود تا 15 روز کار رو بهم تحویل بده مبلغ دو میلیون هم بیعانه دادم با اینکه یک ماه هم از قرارداد رفته زنگ میزنم برنمیداره.
من باید کجا مراجعه کنم؟
ممنون از لطفتان

پاسخ ها :

سيامك  حسني

سيامك حسني :

سلام ابتدا اظهارنامه ارسال کنید و از فسخ قرارداد مطلع کنید ودرخواست وجه پرداختی بکنید اگر پول پرداخت نکرد از طریق شورای حل اختلاف دادخواست بدیذ

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام ابتدا براش اظهارنامه بفرستید در صورت عدم انجام طرح دعوا الزام به ایفای تعهد را اقامه نمائید