مشاوره حقوقی رایگان - عدم انتقال سند خودرو به دلیل بدهکاری خریدار قبلی

سلام خسته نباشید. من یه ماشین 4قبل خریدم سند نزده به نامم الان میگه خریدار قبلی بدهکاره سند نمیزنم من باید چکار کنم. من باید شکایت صاحب سند کنم یا از شخصی که خریدم . ممنونم

پاسخ ها :

عدم انتقال سند خودرو به دلیل بدهکاری خریدار قبلی عدم انتقال سند خودرو سند خودرو خرید و فروش خودرو خودرو سند