مشاوره حقوقی رایگان - اتهام رابطه نامشروع در خودرو سواری

من آقای 35 ساله مجردی هستم. هفته پیش با ماشین از الیگودرز میرفتم ازنا، سر راه خانم مجردی که قبلا همکارم بود را در خروجی شهر دیدم که هم مسیر بود و ایشان را در صندلی عقب ماشین سوار کردم. ایست بازرسی پلیس راه ازنا منو نگه داشت و اول ازم مدارک ماشین خواست که کامل بود، بعد ماشین را نگاه کرد گفت با این خانم چه نسبتی داری، خلاصه اینکه بعد از بحث، به اتهام رابطه نامشروع بازداشتم کرد. الان طبق ماده 637 میخوان محاکمم کنند. این در حالی است که اون خانم با حجاب مانتویی بود، صندلی عقب نشسته بود، پوشش هر دو ما متعارف بود و هیچ مورد خلاف قانون یا شرعی در ماشین من نبود.
آیا اتهامی که در این شرایط به بنده زدن و با آبرویم بازی و وقتم را نابود کردند، قانونی است؟ واقعا طبق ماده 637 مرتکب جرم شده ام؟ لطفا راهنماییم بفرمایید. ممنون.

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
حضور زن ومردی که بینشان علقه زوجیت نیست درکنارهم روابط نامشروع نیست مگراینکه اثبات شه که به قصدشهوت رانی بوده است باتوجه به اینکه شماان خانم را درمسیر اتفاقی دیدیدوسوارکردیدودرصندلی عقب نشسته بوداثبات قصد مجرمانه وقصدشهوترانی سخت ودشواراست چراکه فرمودیدهدف ازسوارکردن ایشان رساندن به مقصدبوده نه شهوترانی البته گزارش ماموررانیز مطالعه کنید