مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه و پرداخت ادعای سابقه

سلام. من از سال 73 تا سال 83 بصورت متناوب به مدت 7سال در یک داروخانه که متعلق به عموی بنده بوده کار کرده‌ام. ولی حق بیمه برای من پرداخت نکرد. الان چند سالی هست که ایشون فوت شده و من شکایت کردم و تایید شده. چون عموی من بود تصمیم گرفتم خودم بیمه و جریمه رو پرداخت کنم که این مدت به سابقه ام اضافه بشه. ولی مبلغی که تامین اجتماعی محاسبه کرده بر مبنای 30درصد حقوق فعلی بنده هست که کارمند هستم و بسیار زیاد شده (حدود یکصد میلیون تومان). خواستم ببینم آیا محاسبه تامین اجتماعی درست انجام شده و آیا راهی هست که مبلغ تقلیل پیدا کنه . ممنونم.

پاسخ ها :

محاسبه بیمه پرداخت نشده توسط تامین اجتماعی محاسبه حق بیمه پرداخت نشده کارگر میزان بیمه پرداخت نشده کارگر بیمه کارگر بیمه تامین اجتماعی بیمه