مشاوره حقوقی رایگان - ارجاع پرونده دیوان به دادگاه تجدید نظر

باسلام
بعد از درخواست طلاق از طرف خانومم در دادگاه تجدید نظر تایید شد و با اعتراض من پرونده واسه فرجام خواهی ارسال شد دادگاه دیوان عالی الان حدود 20 روز پیش توی سامانه ثنا دیدم نوشته بعلت نقض تحقیقات رای نقض گردید.
اولا چرا هنوز بعد از گذشت 20 روز رای دادگاه دیوان توی سایت ثنا ثبت نشده ؟
دوما امروز توی سایت ثنا دیدم که پرونده به دادگاه تجدید نظر برگشته , خواستم از شما وکلا گرامی بپرسم که این طور مواقع بعد از برگشت پرونده از دیوان دادگاه جدید نظر چکار میکنه ؟ امکانش هست که رای قبلی خودش و نقض کنه و پرونده مختومه بشه یا نه ؟
با تشکر از شما بزرگوران

پاسخ ها :

سید حسن جعفرنژاد

جناب آقای سید حسن جعفرنژاد :

سلام.در خصوص سایت یک مقدار تاخیر طبیعیه. اما در خصوص سوال دوم شما باید بگم که طبق رای دیوان دادگاه تجدیدنظر باید تحقیقات رو کامل کنه و با تکمیل کردن تحقیقات مورد نظر دیوان تصمیم گیری کنه.در مورد سوال بعدی شما امکانش وجود داره که با وجود تحقیقات جدید دادگاه تجدیدنظر نظرش عوض بشه.