مشاوره حقوقی رایگان - تصادف در محل توقف اضطرای (شانه راه)

باسلام خدمت کارشناس محترم
بنده حدود یکسال قبل با کامیون در شب ساعت 22 در جاده در حال رانندگی بودم که یک خورروی نیسان ابی که چادر بروی قسمت بار ان کشیده شده بود با 7 سرنشین در قسمت بار در قسمت توقف اضطراری (شانه راه) توقف کرده بود بدون گذاشتن علائم هشدار دهنده در قسمت عقب خودرو با توجه به اینکه در ان قسمت جاده تاریک بود.
بنده این خودرو را تا رویت کردم ترمز گرفتم که پس از 14 متر خط ترمز به نیسان ابی از عقب برخورد کردم که سه نفراز سرنشین های عقب نیسان متاسفانه فوت شدند و 4 نفر دیگر مجروح.
کارشناس اولیه به صحنه تصادف که امد بنده را به دلیل تاخیر در رویت 50 درصد و راننده نیسان را به خاطر نقض ماده114 و115 ایین نامه رانندگی نزاشتن علائم هشدار دهنده 50 درصد مقصر در تصادف دانست.
که راننده نیسان نسب به این نظر کارشناس اعتراض کرد. و هیات 3 نفر امد که کلا بنده را 100 درصد مقصر در تصادف دانستن و نظر انها کاملا متفاوت از کارشناس اولیه بود که گذاشتن علائم هشدار دهنده در این تصادف از وظایف راننده نیسان که در محل توقف اظطراری (شانه راه) نیست. و سوار کردن مسافر در قسمت بار در این تصادف مهم نبوده.
به نظر شما این نظریه هیات 3 نفره صحیح میباشد ..

پاسخ ها :

پرسشگر :

با سلام وخسته نباشی درضمن حکم دادگاه براساس نظریه کارشناسی صادر شده و قطعی شد. و بیمه تمام خسارات و دیه افراد راپرداخت نموده. به نظر شما بنده چکار کنم چون همانطور که شما فرمودید در نظریه کارشناسی نفوذ کردند چون تا اسم کارشناس را می اوریم دربین مردم زبان زد خاص و عام هست حتی همکاران ایشان این شخص را کاملا از بی عدالتی در کارشناسی معروف هستند. متاسفانه هیچ مدراکی دال بر رشوه گرفتن این کارشناس نیست. ممنون اگر بنده را راهنمایی بفرمایید.

نظر هیات سه نفره در تصادف مقصر تصادف در شانه راه هیات کارشناسی تصادف مقصر تصادف تصادف رانندگی