مشاوره حقوقی رایگان - اجراییه حکم لازم الاجرا اداره کار از دادگستری

اگر کارفرما هیچ اموالی نداشته باشد و برای توقیف معرفی نکند تکلیف چیست چون این حکم لازم الاجرا را هییت حل اختلاف اداره کار برای او صادر کرده میتوان تقاضای حکم جلب وزندانی کردنش را از اجرا احکام دادگستری بکنیم

پاسخ ها :

علیرضا قاسمی

جناب آقای علیرضا قاسمی :

طبق ماده سوم نحوه محكوميت مالي تقاضاي جلب و توقيف كارفرما را بكنيد و بياد داشته باشيد كه ارا اداره كار قابل طرح دعوي اعسار و قسط بندي نميباشند