مشاوره حقوقی رایگان - ایا با 2 شاهد قاضی حکم میدهد

سلام در 40 سال پیش پدرم مغازه اش را امانت به برادرش میدهد و ایشان بدون رضایت سرقفلی میفروشد
خریدار بدون هیچ مدرکی میخرد و هیچ مدرکی از پدرم ندارد
فقط پدرم با طرف یک قولنامه اجاره مینویسد و قرار میشود با توجه به مغازه های اطراف هر سال اجاره بها افزایش یابد
پدرم فوت میکند و به علت گرفتاری من دنباله شکایت نرفتم الان که پیگیری کردم برای گرفتن اجاره انها مدعی دادن سرقفلی شدن
و 2 شاهد به دادگاه معرفی کردن که من اقرار نمودم (من به ان 2 شاهد گفتم پول به پدره من ندادین و به شخص دیگر دادین و ماله غیر را خرید کردین و صدایم را ضبط کردن) به اینکه انها سرقفلی دادن
ایا میتوانند با دو شاهد من را محکوم کنند؟ در صورتی که من قولنامه اجاره دارم از ایشان و انها هیچ مدرکی دال بر اینکه پولی به پدره من دادن ندارند
ممنون

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام .اجاره مذکورمشمول قانون مالک ومستاجرسال 56 میگرددودلیل قانونی برای تخلیه آن برابرماده14و15و19باید وجود داشته باشدوالا قابل تخلیه نیست واگرحکم تخلیه صادرگردد چه بسا باید حق کسب وپیشه به نرخ روزپرداخت کنید.