مشاوره حقوقی رایگان - سفته

با عرض سلام و خسته نباشید، بنده شرکتی مشغول به کار هستم،که از تمامی پرسنل خود سفته به مبلغ دو میلیون تومان گرفته،درحال حاضر این جانب قصد تسویه نهایی رو دارم،میخواستم بدونم العان که قصد تسویه نهایی میتونم سفته هارو درخواست کنم؟ وقتی که در کارخونه مربوطه مشغول به کار نیستم از نظرقانونی کارخونه باید سفته رو پیش خودش نگه داره یانه؟؟؟

پاسخ ها :

علیرضا قاسمی

جناب آقای علیرضا قاسمی :

سلام سفته ها بعنوان امانت نزد شركت است و بنابراين بايد مسترد شود در غير اينصورت با اظهارنامه اخطار قانوني را بفرستيد