مشاوره حقوقی رایگان - اس ام اس کشف حجاب

سلام من 2 یا 3 سال پیش برام اس ام اس اومد که ظرف مدت 10 روز بیاین رفنم تعهد دادم الان امروز اومد که شما بدلیل عدم التزام به پلیس امنیت مراجعه کنین می خوام ببینم واسه بار دوم با تعهد اکی میشه یا حتما ماشین باید بره پارکینگ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند؛

بار دوم توقیف خودرو نمیباشد

مالکین خودرویی که برای سومین بار پیامک کشف حجاب و کد پلیس امنیت اخلاقی برایشان ارسال می‌شود، توسط پلیس امنیت اخلاقی خودرویشان توقیف خواهد شد و باید منتظر تماس مأموران بمانند. مأموران پلیس در اولین فرصت با مالک خودرو تماس می‌گیرند و با مشورت خود فرد، خودرو در محل پارکینگ خودش با قفل چرخ هوشمند توقیف می‌شود یا اینکه به پارکینگ عمومی منتقل می‌شود. خودرو به‌مدت یک هفته در پارکینگ خواهد ماند و پس از آن مالک باید مراحل قانونی ترخیص خودرو را طی کند تا بتواند خودرو را از توقیف خارج کند.