مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن پول اجاره نامه دو طرف از من

سلام و عرض ادب من به بنگاهی در اسکو از شهرهای آذربایجان شرقی رفتم گفتم یک خانه در شهر برای اجاره برای من پیدا کنید من مجردم امسال برای معلمی به اسکو من را دادند بنگاه خانه را به من نشان نداده قولنامه را نوشت من به شهر آشنایی ندارم فکر کردم از شهر به من خانه اجاره می کنه از یکی روستاهای اسکو که پنج دقیقه با شهر فاصله داره خانه گرفت برای من. روز ثبت قولنامه من خانه را ندیدم فردا صاحب ملک اومد رفتیم خانه را نشان داد روز سوم با مادرم رفتم خانه را ببینیم برای اینکه ماشین برای برگشت به شهر اسکو گیر نمی اومد چند دقیقه کنار جاده ماندیم خانه هم قدیمی بود اومدیم بنگاه گفتیم من اون خونه نمی تونم برم گفت اگه قرارداد را فسخ کنی پول قولنامه را که نوشتم باید دو طرف را تو بدی پول پیش خانه را برگرداند ولی پول اجاره نامه را نداد پول اجاره نامه هم 500هزار تومان هس که به من بر نگردوند آیا بنگاه می تونه با توجه به اینکه خانه را اول نشان نداده پول اجاره نامه را از من بگیره چون به من نگفت که خود شهر نمی خواد خونه بگیره الان می تونم پول اجاره نامه را ازش بگیرم میگه چون قرارداد را فسخ کردی باید پول دوطرف رو من بدم 500هزار تومان از من گرفت و پس نمیده وقتی خانه را بدون نشان دادن قولنامه کرده می تونه پول قرارداد پس نده من از چه راهی می تونم پولم را پس بگیرم به اتحادیه املاک برم بگم.آیا پول قرارداد پس نداد از چه طریقی می تونم اقدام کنم. ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

خیر بنگاه فقط حق الزحمه یکطرف رو می‌تونه از شما بگیره و فسخ یا غیر فسخ به بنگاه ارتباطی ندارد توافق موجرو مستاجره ،ضمنا تعرفه مشاور املاک 25درصد اجاره بها از هر طرف میباشد. شما به اتحادیه تماس بگیرید و پیگیری کنید.