مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

خانوم من نفقه نمیخواد و حاضر نیست که ییاد تو خونه با من زندگی کنه‌‌، آیا قاضی پرونده میتونه ایشون رو در عوض اقساط مهریه وادار کنه که برگرده به زندگی و تحت تمکین من بشه، ممنونم از راهنمایی هاتون

پاسخ ها :

علیرضا قاسمی

جناب آقای علیرضا قاسمی :

سلام خير اين خواسته ممكن نيست

پرسشگر :

خب اگر نیاد زندگی کنه منم طلاقش ندم ، میتونه ازدواج مجدد،کنه بطور رسمی

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام زن تا از شوهرش طلاق نگیرد و مدت عده را تمام نکند نمی تواند با مرد دیگری ازدواج کند و هرگونه ارتباطی حرام و نامشروع می باشد