مشاوره حقوقی رایگان - حق مسکن (خواهش من را راهنمایی کند)

سلام وقت بخیر و خسته نباشید من حق مسکن را به همسرم دادم البته به این شرط که در شیراز و در خانه همسرم باشد حالا بعد از 9 سال زندگی من را از خانه بیرون کرده و خانه را تخلیه و حتی وسایل من را هم برده میگوید برو خانه اجاره کن با این اوضاع گرانی من نمی‌توانم در شیراز اجاره خانه بدهم ولی در تهران خانه از خودم دارم الان در حال حاضر در ماشینم میخوابم و کسی را در شیراز ندارم ضمنا اگر هم ول کنم بروم تهران صددرصد مطمئن هستم میره ازم شکایت ترک انفاق میکند میشود راهنماییم کنید؟ و یک سوال دیگر اینکه من فقط یک خودرو دارم که بنام خودمه و 5 ساله باهاش تو اسنپ مسافرکشی میکنم آیا میتونن بابت مهریه ماشینم را توقیف کنند چون انها منبع درآمدم همین شغل است. با سپاس

پاسخ ها :

نگین پورغلام

سرکار خانم نگین پورغلام :

در مورد مسکن چون حق مسکن به همسر در شیراز اعطا شده لزوما باید اقدام به تهیه مسکن در شیراز نمایید
در مورد ماشین اکر وسیله کار شما میباشد حز مستثنیات دین تلقی شده و امکان توقیف آن وجود ندارد
در صورت توقیف مدارک خود در مورد کار با اسنپ را ارایه دهید.