مشاوره حقوقی رایگان - تصرف زمین توسط اداره برق جهت نصب تیر برق

با سلام خدمت شما

عرض شود که ما یه زمینی داریم که پدر و پدر بزرگ ما هم روی این زمین کار کرده و کشاورزی کردیم الان اداره برق اومده میخاد به زور تیر برق توش نصب کنه آیا ما میتوانیم از اداره برق بعنوان تصرف عدوانی شکایت کنیم و حقمان را بگیرم دارایی ما همین یه تیکه زمین هستش که روش کشاورزی میکنیم قبلا هم چهار تا تیر برق اداره مخابرات نصب کرده توی زمین ما ... در کل آیا میتوانیم در اداره برق شکایت کنیم و حق و حقوقمان را بگیریم اگر میتوانیم چه شکایتی باید انجام بدیم بر طبق چه قانون و چه ماده ای .. بقران پدر و خواهرم هر دو سرطان دارن .. دار و ندار ما این یه تیکه زمین هستش ؟ امروزم رفتیم دادگاه قاضی میگه حق ندارید جلوگیری کنید و اگه هم جلوگیری کنید دستور بازداشت شما رو صادر و به زندان میفرستم .. اخه چه گناهی کردیم که باید مورد ظلم قرار بگیریم. اگه میشه راه و چاره ای برای ما نشان بدید ... با تشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادخواست حقوقی مطالبه قیمت اراضی تصرف شده می توانید بدهید. در شهرتان حضورا به وکیل مراجعه کنید