مشاوره حقوقی رایگان - وام گرفتن با حساب خودم برای همسرم

سلام
بنده به دلایل خانوادگی و جلوگیری از متلاشی شدن زندگی مشترک علی رغم میل باطنی حاضر شده ام برای همسرم به اسم خودم ( حساب بانکی خودم ) وام بگیرم ضامن هم خودشون میشوند بنده کارمند هستم با ماهیانه حقوق 3200000 تومان وام ایشون مبلغ 50000000 تومان یک ساله هست با دو قسط 6 ماهه
میخواستم ببینم اگه ایشون بد عهدی کنه و قسطاشو نده و با وجود یکساله بودن وام و مبلغ حقوق بنده آیا ممکنه حقوق من یا اموالی مثل ماشین بنده ( پراید 87)توقیف بشه؟ و چه طور میتونم علی رغم گرفتن وام ، جلوی مسدود شدن حقوق و یا سایر تبعات رو بگیرم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

از طرق عادی به نظر نمیرسد بتوانید نتیجه بگیرید. در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید