مشاوره حقوقی رایگان - عضویت مجازی

باسلام به اتهام واهی عضویت در گروه های مجازی مخالف نظام و اقدام علیه این موضوع بمدت 34 ماه برای حبس اولی و دومی8 ماه محکوم شده ام با توجه به اینکه از پرسنل ن م میباشم وضعیت اشتغالم چه میشود و چگونه میشود حبس را به جزای نقدی یا عفو مشروط تبدیل کرد و زندان نرفت لطفا راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

علیرضا قاسمی

جناب آقای علیرضا قاسمی :

اگر در حكم صادره شما از مشاغل دولتي و ارگان خدمتي خويش محروم شده باشيد اخراج خواهيد شد در غيراينصورت ممكن است بازرسي ارگان مربوطه راسا شما را اخراج و بازخريد نمايد و زندان شما اگر قطعي شده باشد قابل تخفيف نيست

پرویزرشیدی

جناب آقای پرویزرشیدی :

اگر حکم انفصال از خدمات دولتی صادرشده باشد اخراج میشوید،،،و اگرحکم قطعی شده باشدامکان تبدیل به جزای نقدی نیست ،،،ضمنآ با توجه به نوع جرمی که مرتکب شدی امکان بکارگیری شما در نظام مشکل یاغیرممکن خواهدبود،،،مگربااعتراض یا اعاده دادرسی به دیوانعالی کشورموفق به نقض حکم صادره بشی،،،،رشیدی،وکیل پایه یک